Skip til indhold

Om Kun Det Bedste

 

 

 

 


Kun Det Bedste.com er en virksomhed som vil forene og smelte to verdner sammen. En dynamisk webshop med salg til både private og virksomheder, og god ”gammeldags” face-to-face salg til virksomheder ude ved kunden eller i vores showroom med salg af unikke gaver og alt samlet på et sted.

Vores erklærede mål og ambition er – og vil altid være: Altid åben og altid tilgængelig. Vi vil inspirere og holde øje med nye trends og koncentrerer os om et smalt udbud af attraktive produkter og unikke varer, som vil være oplagte gaveidéer for både firmaer og private, der ønsker at give noget væk man gerne selv vil eje.

Vi er en virksomhed hvor service, et smalt og unikt produktsortiment, kompetencer, integritet og tilgængelighed til stadighed vil være vores ambition og erklæderede mål for, altid at kunne leverer jer unikke gaver i en særlig høj kvalitet, og altid med udgangspunkt i jer og med jer i centrum, deraf navnet kun det bedste.

Vi har produkter og varer på ”hylderne”, som ikke findes på ethvert gadehjørne eller enhver webshop. Vi sætter fokus på kun at have det bedste inden for hver produktgruppe og levere unikke gaveløsninger som begejstre. På den måde gør vi valget lettere, når der skal indkøbes julegaver, receptionsgaver, personalegaver, gaver til samarbejdspartner, eller bare til dem man holder af. JA – gaver man er stolte af at give væk!

Her på siden kan du som privat købe online, betale med alle gængse kreditkort og få varerne leveret direkte til din hoveddør på få dage.

Er I en virksomhed og ønsker at købe firmagaver til personale, kunder, samarbejdspartner eller andre I vil glæde med en unik gave der begejstre, kan I blive oprettet som Engroskunde, kontakt os for yderlige information. 
I er også velkommen til at besøge vores showroom i Silkeborg for at søge inspiration og rådgivning.

Navnet Kun Det Bedste forpligter. Derfor vil vi altid have kunden i centrum i alt hvad vi fortager os, og kun på den måde kan vi opfylde vores egen Vision - at blive den foretrukne leverandør når der skal købes unikke gaver i særlig høj kvalitet og stadigvæk til konkurrencedygtige og attraktive priser!

Gaver med noget på hjertet - det hjælper vi med!

// Team Kun Det Bedste